Informatii Livrare & Plata

Dragi clienti,

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si patru zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul Inter Cosmetics SRL (nu de la plasarea comenzii).

Tarifele practicate de societatea noastra pentru expedieri sunt dupa cum urmeaza.


Posta Romana
Transport in Romania, plata ramburs: 10 lei
Transport in Romania, plata in avans cu cardul: 5 lei
 
Daca ati optat pentru Posta Romana va rugam sa ne lasati numele si adresa din cartea de identitate, deoarece ridicarea coletului se face doar in baza acesteia . Nu expediem colete prin posta in sistem Post Restant.

 

Livrare prin curier rapid in Bucuresti:  Fan Courier, Urgent Cargus sau  Bookurier


Bookurier :Taxa de transport in Bucuresti este de 10 Ron, la o comanda de peste 150 Ron, transportul este Gratuit.  


Fan Courier: Taxa de transport in Bucuresti este de 12 Ron, la o comanda de peste 260 Ron, transportul este Gratuit. 


Livrare prin curier rapid in Romania: Fan Courier, Urgent Cargus, Bookurier (alegerea firmei de curierat se face atat in functie de optiunile clientului, cat si de km suplimentari care sunt perceputi pentru anumite localitati din Romania).


Taxa de transport este de 15 lei, indiferent de greutatea coletului, la o comanda de peste 260 lei transportul este GRATUIT.Transportul gratuit pentru comenzile achitate in avans, cu cardul sau prin virament bancar in cont ING, se ofera de la urmatoarele praguri:


Pentru Posta Romana oriunde in Romania- de la 100 lei


Pentru curierat rapid in Bucuresti- de la 120 lei


Pentru curierat rapid oriunde in Romania- de la 200 lei.Optional, se ofera serviciul de verificare a continutului coletului inainte de achitarea lui, doar pentru livrarile prin Urgent Cargus si Fan Courier. Costul aditional pentru acest serviciu este de 5 lei, iar clientul trebuie sa ne anunte de acest lucru in sectiunea de observatii din pagina plasarii comenzii.


Livrare comenzi catre tarile din UE


Pentru comenzile din tarile din Uniunea Europeana, transportul se va face prin Curier, cost transport 100 lei.


Plata comenzii se va face in Avans, in cont PayPal, transfer bancar, Western Union sau online, cu cardul, in momentul finalizarii comenzii. 


Termen de livrare:

Posta Romana este intre 2 si 5 zile in Bucuresti si in tara.

Curier in tara este intre 24 si 48 ore in tara.

Curier in tarile UE este intre 4 si 5 zile.

 


Pentru comandarea produselor de pe site-ul www.depo-trade.ro nu exista un Plafon Minim de Comanda.


INFORMATII PLATA
Plata se poate face in urmatoarele moduri:
1. Ramburs, la primirea coletului, prin curier sau posta, doar pentru comenzi interne.
2. In avans, prin virament bancar in cont ING. Dupa efectuarea comenzii, clientul va primi pe email factura si instructiunile pentru efectuarea platii direct in contul bancar, atat pentru comenzi interne cat si externe, fara plata altor comisioane suplimentare cerute de Inter Cosmetics SRL.
3. In avans, cu cardul, utilizand platforma EuPlatesc.ro., recomandat atat pentru comenzi interne cat si externe. Pentru efectuarea platii cu cardul va rugam sa mentionati la observatii ca doriti plata in avans cu cardul. Dupa primirea cererii de comanda, veti primi pe adresa de email un link catre platforma securizata Eu Platesc.


Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard
4. Prin Paypal sau Western Union, recomandat doar pentru comenzi externe.